Αποφράξεις - Βριλήσσια

Η αποφρακτική εταιρεία μας εξυπηρετεί την περιοχή των Βριλησσίων αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αττικής. Είμαστε σε ετοιμότητα καθημερινά, χωρίς διακοπή, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων και εκκένωσης βόθρων. Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων υψηλής ποιότητας γιατί διαθέτουμε έμπειρο, πολύ καλά καταρτισμένο προσωπικό και τεχνογνωσία, αλλά και εξοπλισμό αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας αποτελείται από σύγχρονα αποφρακτικά οχήματα εφοδιασμένα με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης για την άντληση των λυμάτων αλλά και για την άντληση λάσπης και υδάτων από πλημμυρισμένα γκαράζ και υπόγεια στα Βριλήσσια. Διαθέτουμε επίσης μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού το οποίο διοχετεύουμε στους αποχετευτικούς αγωγούς για τον καθαρισμό τους ή τα χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών με υδροβολή.

Τα αποφρακτικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας. Γι αυτό και επιτυγχάνουμε σε δύσκολες περιπτώσεις απόφραξης αποχετεύσεων εκεί που άλλες εταιρείες αδυνατούν να επέμβουν.

Μία ακόμα δυνατότητα που προσφέρει ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας είναι η διάγνωση των αποχετευτικών αγωγών με βιντεοκάμερα. Προσαρμοσμένη σε ευέλικτο όχημα η βιντεοκάμερα διεισδύει βαθιά στους αποχετευτικούς αγωγούς και καταγράφει τα σημεία όπου χρειάζονται απόφραξη ή ακόμη και ρωγμές στους αποχετευτικούς αγωγούς, προλαμβάνοντας έτσι σοβαρότερες ζημιές χωρίς να χρειαστεί να γίνει ξήλωμα όλου του αποχετευτικού συστήματος.

Χάρη στον εξοπλισμό μας και στον επαγγελματισμό και την κατάρτιση του προσωπικού μας η αποφρακτική εταιρεία μας έχει καταταχθεί ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες απόφραξης αποχετεύσεων, βόθρων, φρεατίων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων στην περιοχή των Βριλησσίων αλλά και σε όλα τα Βόρια Προάστια. Σε συνεργασία με σοβαρές εταιρείες της περιοχής αναλαμβάνουμε επίσης εκκενώσεις βόθρων που, εάν ο πελάτης το επιθυμεί, ακολουθούνται από καθαρισμούς βόθρων και αποχετεύσεων καθώς και απολύμανση και απεντόμωση του χώρου. Έχουμε συνεργαστεί με ιδιώτες και επαγγελματίες για εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων, εκκένωσης και καθαρισμού βόθρων, καθαρισμού και απολύμανσης βόθρων και αποχετεύσεων σε διάφορους χώρους στα Βριλήσια, όπως είναι κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι – γραφεία, αποθήκες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ.
Οι πελάτες μας στα Βριλήσσια και σε όλη τη Βόρια Αττική δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας και ζητούν την συνεργασία μας όποτε μας χρειαστούν.
Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων, εκκένωσης βόθρων, άντλησης υδάτων, καθαρισμού μεγάλων επιφανειών κλπ. τηλεφωνείστε μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας. Είμαστε συνεχώς σε ετοιμότητα, όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και όλες τις μέρες του χρόνου για να ανταποκριθούμε στην κλήση μας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα σε πολύ χαμηλές τιμές.
pinterest