Αποφράξεις - Άγιος Στέφανος

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» που δραστηριοποιείται στον Άγιο Στέφανο και σε όλη τη Βόρεια Αττική είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και σοβαρές εταιρείες εκκένωσης βόθρων και απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων.

Το φράξιμο μιας αποχέτευσης σε μια κατοικία ή σε ένα εργασιακό χώρο είναι ένα περιστατικό της καθημερινότητας που μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Συνήθως οφείλεται στη συσσώρευση ογκωδών αντικειμένων, λάσπης ή οικοδομικών υλικών ή σε ρίζες δέντρων που αναπτύσσονται μέσα στους αποχετευτικούς αγωγούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεται η επέμβαση μιας αποφρακτικής εταιρείας που διαθέτει σύγχρονα μέσα και έμπειρο προσωπικό ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και περίπλοκες περιπτώσεις απόφραξης αποχετεύσεων και αποχετευτικών αγωγών.

Η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό που εισάγεται από το εξωτερικό, τον οποίο ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είναι ανταγωνιστική και να μπορεί να εκτελεί εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων παντός τύπου γρήγορα και αποτελεσματικά. Χάρη στην πολυετή πείρα και τη μεθοδικότητά μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ιδιωτών, επιχειρήσεων και δημοσίων υπηρεσιών από τον Άγιο Στέφανο και τον Διόνυσο μέχρι την Κηφισιά, το Μαρούσι και όλα τα Βόρεια Προάστια.

Διαθέτουμε επίσης βυτιοφόρα οχήματα μικρά και μεγάλα που διατρέχουν τη Βόρεια Αττική και εκτελούν εργασίες εκκένωσης βόθρων τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και αφήνοντας τον χώρο καθαρό. Στη συνέχεια μεταφέρουμε τα λύματα σε χώρους επεξεργασίας λυμάτων και βιολογικού καθαρισμού.

Για τις εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων χρησιμοποιούμε αποφρακτικά μηχανήματα όπως αντλίες υψηλής πίεσης νερού με τις οποίες διοχετεύουμε νερό με πίεση για την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών. Με κάμερες βιντεοσκόπησης αγωγών τοποθετημένες σε ειδικά οχήματα κάνουμε διάγνωση των φραγμένων αποχετεύσεων και επεμβαίνουμε με ακρίβεια στο σημείο που έχει φράξει ο αγωγός, οπότε η απόφραξη γίνεται πολύ γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε περιττές εργασίες.

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» αναλαμβάνει επίσης την άντληση υδάτων και λάσπης από πλημμυρισμένους χώρους στον Άγιο Στέφανο και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Αττικής. Με τις ισχυρές αντλίες αναρρόφησης η άντληση του νερού είναι ζήτημα λίγων λεπτών.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η μεγάλη μας πείρα και τεχνογνωσία και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχουν επιτρέψει την επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε πιο σύνθετες εργασίες όπως είναι ο καθαρισμός δεξαμενών και αντλιοστασίων, η εγκατάσταση αποχετεύσεων, η κατασκευή, συντήρηση και επισκευή αποχετευτικών δικτύων. Η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» θεωρείται μία από τις πιο σοβαρές και αξιόπιστες αποφρακτικές εταιρείες στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου και σε όλη τη Βόρεια Αττική. Η σκληρή δουλειά μας και η διαρκής μας επιδίωξη να προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, είχαν σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση μιας από τις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα στις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες.

Εάν κατοικείτε στον Άγιο Στέφανο και χρειάζεστε άμεσα υπηρεσίες εκκένωσης βόθρου ή απόφραξης της αποχέτευσής σας, τηλεφωνείστε μας οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου. Θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα και θα σας εξυπηρετήσουμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
pinterest