Αποφράξεις - Νέο Ηράκλειο

Το βούλωμα των αποχετεύσεων μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους: κακοτεχνίες, συσσώρευση οικοδομικών υλικών, ρίζες δέντρων. Επειδή εκτός από την αναστάτωση που προκαλείται οι επιπτώσεις από το φράξιμο μιας αποχέτευσης μπορεί να είναι σοβαρές, απαιτείται η άμεση απόφραξη της αποχέτευσης ή των αποχετευτικών αγωγών. Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» που δραστηριοποιείται στο Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Μαρούσι και σε όλα τα Βόρεια προάστια παρέχει υπηρεσίες απόφραξης φρεατίων, αποχετεύσεων και αποχετευτικών δικτύων με την ταχύτητα που είναι απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σοβαρότητα, πείρα, εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας: αυτά είναι τα ατού της εταιρείας μας και οι λόγοι για τους οποίους μας έχουν κατατάξει ανάμεσα στις αποφρακτικές εταιρείες με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία στη Βόρεια Αττική και συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο.

Αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων με βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών που κινούνται με ευελιξία σε οποιαδήποτε περιοχή, όσο δυσπρόσιτη και αν είναι. Εφοδιασμένα με αντλίες αναρρόφησης μεγάλης ισχύος κάνουν τις εργασίες εκκένωσης βόθρων πολύ σύντομες, δεν αφήνουν υπολείμματα στο βόθρο και στη συνέχεια μεταφέρουν τα λύματα για βιολογικό καθαρισμό.

Τα πεπειραμένα συνεργεία της εταιρείας αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» χειρίζονται με επιδεξιότητα αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κάμερες διάγνωσης αποχετευτικών αγωγών, ισχυρές αντλίες κλπ. εκτελώντας εργασίες απόφραξης αποχετευτικών αγωγών και δικτύων με μεθοδικότητα και ταχύτητα.

Στο Νέο Ηράκλειο αλλά και σε όλες τις περιοχές της Βόρειας Αττικής η εταιρεία μας είναι γνωστή για τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της. Καθαρισμοί βόθρων και αποχετεύσεων, καθαρισμός μεγάλων επιφανειών με υδροβολές σε επαγγελματικούς χώρους, είναι μερικά μόνο από τα πεδία των δραστηριοτήτων μας. Με τον τακτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων αποφεύγεται το βούλωμά τους, πράγμα που σημαίνει λιγότερα έξοδα και πρόληψη του κινδύνου συγκέντρωσης παράσιτων και τρωκτικών. Σε αυτό συμβάλλουν και οι τακτικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις που γίνονται από το επιστημονικό προσωπικό μας το οποίο είναι εφοδιασμένο με σύγχρονες συσκευές και χρησιμοποιεί σκευάσματα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ., φιλικά προς το περιβάλλον.

Η άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους είναι μία ακόμη από τις δραστηριότητες της ειδικής στις αποφράξεις εταιρείας «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» και η άμεση επέμβασή μας έχει προλάβει πολύ μεγάλες ζημιές που θα συνέβαιναν εάν η άντληση του νερού ή της λάσπης είχε καθυστερήσει.

Η εγκατάσταση αποχετευτικών αγωγών, καθώς και η κατασκευή, συντήρηση και επισκευή αποχετευτικών δικτύων είναι επίσης ένα έργο για το οποίο η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι γνωστή στο Νέο Ηράκλειο και γενικότερα σε όλες τις περιοχές της Βόρειας Αττικής.

Εάν είστε κάτοικος Νέου Ηρακλείου και έχετε ανάγκη από υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων ή εκκένωσης βόθρων, καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας. Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» λειτουργεί όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και όλες τις μέρες του χρόνου. Είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ οικονομικές τιμές.
pinterest