Αποφράξεις - Λυκόβρυση

Ένα συχνό πρόβλημα των κατοικιών είναι το βούλωμα του νιπτήρα, της λεκάνης, του νεροχύτη ή της αποχέτευσης. Συνήθως η απόφραξή τους είναι κάτι απλό, μπορεί όμως να χρειαστεί η επέμβαση μιας εξειδικευμένης αποφρακτικής εταιρείας. Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες αποφρακτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Λυκόβρυσης και σε όλη τη Βόρεια Αττική.

Για να θεωρηθεί αξιόπιστη και αποτελεσματική μια αποφρακτική εταιρεία πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις: για παράδειγμα πρέπει να διαθέτει μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και προσωπικό με κατάρτιση και πείρα. Η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» διαθέτει όλα αυτά και μάλιστα με κόστος πολύ χαμηλό δεδομένης της ποιότητας των υπηρεσιών της. Έχουμε συνεργαστεί με πολλούς ιδιώτες, επιχειρηματίες και υπηρεσίες του Δημοσίου στη Λυκόβρυση και σε όλα τα Βόρεια Προάστια και όλοι τους μας συνιστούν για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των εργασιών απόφραξης που αναλαμβάνουμε.

Εκτός από τις αποφράξεις, η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών όπως είναι οι εκκενώσεις βόθρων, οι καθαρισμοί βόθρων και αποχετεύσεων, η άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους, ο καθαρισμός μεγάλων επιφανειών με υδροβολές και πολλές ακόμα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτουμε είναι υπερσύγχρονα και φροντίζουμε να τα ανανεώνουμε τακτικά για να έχουν υψηλή απόδοση. Για τις αποφράξεις αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων χρησιμοποιούμε ισχυρές αντλίες με τις οποίες διοχετεύουμε νερό με πίεση που διαλύουν τα συσσωρευμένα υλικά που έχουν προκαλέσει το βούλωμα και καθαρίζουν τους αγωγούς.

Καλό είναι ο καθαρισμός των βόθρων μετά την εκκένωση και των αποχετευτικών αγωγών μετά την απόφραξη να γίνεται τακτικά για να προλαμβάνεται το βούλωμά τους και για να μην δημιουργούνται εστίες μολύνσεων από παράσιτα και τρωκτικά. Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» κάνει ειδικές προσφορές για τον τακτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων στη Λυκόβρυση και σε όλα τα Βόρεια Προάστια.

Απαραίτητη είναι επίσης η απολύμανση και η απεντόμωση των βόθρων και των αποχετεύσεων σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Η εταιρεία μας διαθέτει επιστημονικό προσωπικό που χρησιμοποιεί σύγχρονες συσκευές και σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας για απολυμάνσεις και απεντομώσεις που διαρκούν.

Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» έρχεται με ένα τηλεφώνημα στο χώρο σας οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου, όλες τις μέρες του χρόνου για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά στο χώρο σας στη Λυκόβρυση και σε όλη τη Βόρεια Αττική.
pinterest