Αποφράξεις - Νέα Ερυθραία

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» αναλαμβάνει εδώ και πολλά χρόνια εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμούς και αποφράξεις σιφονιών, φρεατίων, αγωγών και αποχετευτικών δικτύων στη Νέα Ερυθραία και σε όλες τις περιοχές της Βόρειας Αττικής . Παρέχουμε επίσης μία σειρά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όπως είναι ο καθαρισμός δεξαμενών και αντλιοστασίων, οι αντλήσεις υδάτων από γκαράζ και υπόγεια που έχουν πλημμυρίσει λόγω βροχοπτώσεων, οι καθαρισμοί μεγάλων επιφανειών με υδροβολή, ο βιολογικός καθαρισμός βόθρων και αποχετεύσεων, η μεταφορά λυμάτων κ.α.

Εάν κατοικείτε στη Νέα Ερυθραία και έχει βουλώσει ο νιπτήρας, ο νεροχύτης, η λεκάνη ή η αποχέτευσή σας, καλέστε την αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» και τα έμπειρα συνεργεία μας θα φθάσουν στο χώρο σας χωρίς καθυστέρηση για να σας προσφέρουν υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων υψηλής ποιότητας. Η πείρα και η τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, έχουν δώσει στην εταιρεία μας μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες της Βόρειας Αττικής.

Αναλαμβάνουμε επίσης την εκκένωση και τον καθαρισμό βόθρων με βυτιοφόρα οχήματα διαφόρου κυβισμού. Οι ισχυρές τους αντλίες αναρρόφησης συγκεντρώνουν τα λύματα από το βόθρο χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και τα μεταφέρουν σε χώρους όπου γίνονται βιολογικοί καθαρισμοί.

Οι πελάτες μας στη Νέα Ερυθραία, στο Καστρί, στην Εκάλη αλλά και στις άλλες περιοχές της Βόρειας Αττικής συνιστούν την ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» σαν μία από τις σοβαρότερες και πιο αξιόπιστες αποφρακτικές εταιρείες σε όλη τη Βόρεια Αττική.

Η γκάμα των εργασιών που αναλαμβάνουμε είναι πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει: αποφράξεις και καθαρισμούς φρεατίων, αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων στην Νέα Ερυθραία καθώς επίσης και απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε κτίρια δημοσίων υπηρεσιών, σε αποθήκες και εργοστάσια και, φυσικά, σε κατοικίες.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στη Νέα Ερυθραία, όπως και σε όλες τις περιοχές της Βόρειας Αττικής είναι, αναλυτικά οι εξής:
- Αποφράξεις νιπτήρα, νεροχύτη λεκάνης, σιφονιών, φρεατίων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων
- Εκκενώσεις και καθαρισμούς βόθρων
- Καθαρισμό αποχετεύσεων
- Απολυμάνσεις και απεντομώσεις με σκευάσματα φιλικά προς το περιβάλλον
- Έλεγχο και διάγνωση αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
- Καθαρισμό μεγάλων επιφανειών σε αποθήκες και εργοστάσια με ρίψη νερού με υψηλή πίεση (υδροβολή)
- Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων
- Άντληση λάσπης και νερού σε πλημμυρισμένα γκαράζ και υπόγεια της Νέας Ερυθραίας
- Μεταφορά και οικολογική διαχείριση λυμάτων
- Βιολογικούς καθαρισμούς βόθρων και αποχετεύσεων με οικολογικά προϊόντα
- Κατασκευή αποχετευτικών έργων
- Εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση αποχετευτικών αγωγών και δικτύων στη Νέα Ερυθραία

Τα αποφρακτικά μηχανήματα της εταιρείας αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι τελευταίας τεχνολογίας και αποτελούνται από ισχυρές αντλίες αναρρόφησης και υψηλής πίεσης νερού καθώς και από οχήματα με ενσωματωμένη κάμερα διάγνωσης αποχετευτικών αγωγών, που μας δίνουν τη δυνατότητα να εκτελούμε τις εργασίες απόφραξης με μεγάλη ακρίβεια, χωρίς να χρειάζεται να σπάμε τους αγωγούς.

Τα συνεργεία μας ανταποκρίνονται άμεσα στις κλήσεις των πελατών μας στη Νέα Ερυθραία, καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για να εκτελέσουν εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων και εκκένωσης βόθρων σε πολύ λογικές τιμές.
pinterest