Αποφράξεις - Χαλάνδρι

Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» έχει μεγάλη εμπειρία στις εργασίες απόφραξης αποχετευτικών αγωγών, φρεατίων και αποχετευτικών δικτύων. Εξυπηρετούμε την περιοχή του Χαλανδρίου αλλά και όλη τη Βόρεια Αττική.

Οι εργασίες μας δεν περιορίζονται μόνο στις αποφράξεις αλλά περιλαμβάνουν και εκκένωση και καθαρισμό βόθρων, καθαρισμό αποχετεύσεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις κλπ στο Χαλάνδρι. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τις απολυμάνσεις και τους καθαρισμούς είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, όπως αποφρακτικά μηχανήματα και κάμερες βιντεοσκόπησης αγωγών και προσωπικό με πείρα και τεχνογνωσία. Ανάμεσα στα μηχανήματά μας συγκαταλέγονται και ισχυρές αντλίες αναρρόφησης με τις οποίες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε περιστατικό άντλησης υδάτων και λάσπης από πλημμυρισμένα υπόγεια και γκαράζ στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Διαθέτουμε επίσης αντλίες υψηλής πίεσης με τις οποίες εκτελούμε εργασίες καθαρισμού μεγάλων επιφανειών με υδροβολή στο Χαλάνδρι και σε όλες τις περιοχές της Βόρειας Αττικής.

Οι υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων και αποχετευτικών αγωγών που προσφέρουμε στους πελάτες μας στην περιοχή του Χαλανδρίου αλλά και οπουδήποτε αλλού μας ζητηθούν είναι υψηλής ποιότητας, ενώ οι τιμές μας κυμαίνονται σε πολύ λογικά επίπεδα. Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου και θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.
pinterest