Αποφράξεις - Αγία Παρασκευή

Κατοικείτε στην Αγία Παρασκευή και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποχέτευσή σας; Έχει βουλώσει ο νεροχύτης, ο νιπτήρας ή η λεκάνη της τουαλέτας; Δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στην εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» για να εξυπηρετηθείτε άμεσα από σοβαρούς επαγγελματίες.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό που ανανεώνουμε τακτικά: αποφρακτικά μηχανήματα, αντλίες αναρρόφησης, όχημα με κάμερα βιντεοσκόπησης αποχετευτικών αγωγών, βυτιοφόρα οχήματα διαφόρου κυβισμού. Με το έμπειρο προσωπικό μας εξυπηρετούμε χωρίς καθυστέρηση τους πελάτες μας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής καθώς και σε όλη τη Βόρεια Αττική.

Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο των αποφράξεων και διαθέτει πολυετή εμπειρία. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς για την εκτέλεση εργασιών απόφραξης σε σιφόνια, νιπτήρες, νεροχύτες, φρεάτια, αποχετεύσεις και αποχετευτικούς αγωγούς. Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας όμως δεν περιορίζονται μόνο σε αυτές τις εργασίες. Στην Αγία Παρασκευή αλλά και σε όλα τα Βόρεια Προάστια παρέχουμε ποικίλες άλλες υπηρεσίες, όπως είναι η άντληση υδάτων και λάσπης, η εκκένωση και ο καθαρισμός βόθρων, οι απολυμάνσεις, οι απεντομώσεις καθώς και πιο εξειδικευμένες εργασίες, όπως είναι ο καθαρισμός μεγάλων επιφανειών με υδροβολή, εγκατάσταση και επισκευή αποχετευτικών δικτύων κλπ.

Η επιτυχία των εργασιών που εκτελούμε είναι εγγυημένη γι αυτό και μας προτιμούν πολλές μεγάλες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Η εταιρεία για αποφράξεις « ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» επεμβαίνει άμεσα, αποτελεσματικά, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και με χαμηλό κόστος, που δεν είναι όμως σε βάρος της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει.

Ένας μεγάλος αριθμός των πελατών μας, οι οποίοι δηλώνουν ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μαζί μας, είναι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής. Αυτοί συνιστούν ανεπιφύλακτα την εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» και την κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες αποφρακτικές εταιρείες των Βορείων Προαστίων.
pinterest