Αποφράξεις - Χολαργός

Η φραγή (βούλωμα) του νιπτήρα, του νεροχύτη ή της αποχέτευσης είναι συχνό φαινόμενο που η αντιμετώπισή του απαιτεί μεγάλη προσοχή γιατί διαφορετικά μπορούν να προκληθούν σοβαρές βλάβες στο αποχετευτικό δίκτυο.

Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι διαθέσιμη οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου για την εκτέλεση εργασιών απόφραξης παντός τύπου στον Χολαργό και σε όλη τη Βόρεια Αττική. Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας και με προσωπικό που έχει πολυετή πείρα και τεχνογνωσία επεμβαίνουμε άμεσα για την διενέργεια αποφράξεων αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων τις οποίες εκτελούμε με μεγάλη αποτελεσματικότητα και αφήνοντας το χώρο πεντακάθαρο.

Η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών τα οποία έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε συνοικία του Χολαργού και όλων των Βορείων Προαστίων για την εκκένωση βόθρων, τα λύματα των οποίων μεταφέρονται στη συνέχεια σε χώρους όπου γίνεται βιολογικός καθαρισμός.

Για τη διατήρηση της υγιεινής και της καθαριότητας, μετά την εκκένωση βόθρων ή της απόφραξης αποχετεύσεων συνιστάται ο καθαρισμός του βόθρου ή της αποχέτευσης. Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ», που δραστηριοποιείται σε όλες τις περιοχές της Βόρειας Αττικής και συγκεκριμένα στο Χολαργό, έχει όλα τα μέσα για την εκτέλεση των εργασιών αυτών, όπως είναι οι αντλίες υψηλής πίεσης νερού που διοχετεύεται στο βόθρο ή στους αποχετευτικούς αγωγούς και τους καθαρίζει τέλεια προλαμβάνοντας έτσι τη δημιουργία εστιών μόλυνσης.

Οι απολυμάνσεις και οι απεντομώσεις είναι εξίσου σημαντικές για την πρόληψη της συγκέντρωσης παρασίτων και τρωκτικών στους βόθρους και στις αποχετεύσεις. Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» έχει επιστημονικό προσωπικό που φροντίζει, με τη χρήση συσκευών σύγχρονης τεχνολογίας και σκευασμάτων χαμηλής τοξικότητας, να διενεργεί απολυμάνσεις και απεντομώσεις που εξολοθρεύουν οποιαδήποτε πηγή συσσώρευσης παρασίτων ή τρωκτικών.

Στον Χολαργό, στην Αγία Παρασκευή, στην Κηφισιά, το Χαλάνδρι και γενικά στα Βόρεια Προάστια η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» έχει τη φήμη μιας από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων. Προσφέρουμε επίσης και άλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπως είναι η άντληση υδάτων, η εγκατάσταση αποχετευτικών δικτύων, ο καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων κλπ. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου. Τηλεφωνείστε μας και θα έλθουμε στο χώρο σας χωρίς καθυστέρηση.
pinterest