Αποφράξεις - Μαρούσι

Η αποφρακτική εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στο Μαρούσι, όπως σε όλα τα Βόρεια Προάστια. Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων υψηλής ποιότητας καθώς και άλλου είδους σχετικές εργασίες, όπως είναι ο καθαρισμός και η συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, οι βιολογικοί καθαρισμοί αποχετεύσεων, οι εκκενώσεις βόθρων σε συνεργασία με σοβαρές εταιρείες του Μαρουσίου, οι καθαρισμοί μεγάλων επιφανειών με υδροβολή, οι αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα γκαράζ και υπόγεια, οι απολυμάνσεις και οι απεντομώσεις.

Είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες στο Μαρούσι αλλά και σε όλα τα Βόρεια Προάστια που χρησιμοποιούν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως είναι οι ισχυρές αντλίες υψηλής πίεσης και το όχημα βιντεοσκόπησης αγωγών που διαθέτει κάμερα, μέσω της οποίας εντοπίζουμε το σημείο όπου είναι φραγμένος ο αγωγός και επεμβαίνουμε με ακρίβεια, έτσι ώστε η απόφραξη να γίνεται με ταχύτητα και να μην προκαλούνται ζημιές στους αποχετευτικούς αγωγούς.

Οι πελάτες μας στο Μαρούσι που έχουν εξυπηρετηθεί από εμάς εγγυώνται για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και για την ταχύτητα με την οποία εκτελούμε τις εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων που μας αναθέτουν.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της αποφρακτικής εταιρείας μας στο Μαρούσι είναι η χρήση για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων και τις απολυμάνσεις, σκευασμάτων που είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον. Επίσης είναι η ταχύτητα με την οποία εκτελούμε τις εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων ή παρέχουμε όλες τις άλλες υπηρεσίες που προαναφέραμε, όπως είναι ο καθαρισμός και η συντήρηση των αποχετευτικών αγωγών στο Μαρούσι, οι απολυμάνσεις των αποχετεύσεων, η άντληση υδάτων από υπόγεια ή γκαράζ μετά από πλημμύρες, οι υδροβολές, κλπ.

Καταφθάνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε γειτονιά του Μαρουσίου και όλων των Βορείων Προαστίων με ένα τηλεφώνημα. Ο στόλος των οχημάτων "Αποφρακτική - Αναγνώστου Κωνσταντίνος" είναι ευέλικτος και έτσι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη.

Επεμβαίνουμε γρήγορα, αποτελεσματικά αλλά και οικονομικά για οποιαδήποτε εργασία απόφραξης αποχετεύσεων μας καλούν.
pinterest