Αποφράξεις - Πεύκη

Η περιοχή της Πεύκης είναι μία από τις περιοχές της Βόρειας Αττικής που εξυπηρετεί η εξειδικευμένη στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ».

Επειδή το βούλωμα μιας αποχέτευσης είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει εστίες μόλυνσης και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ταχύτητα, απαιτείται η επέμβαση μιας σοβαρής αποφρακτικής εταιρείας με σύγχρονο εξοπλισμό.

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» παρέχει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στην Πεύκη και σε όλα τα Βόρεια Προάστια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν απλές εργασίες απόφραξης σιφονιών, νιπτήρων, φρεατίων, αποχετεύσεων και αποχετευτικών αγωγών έως σύνθετες και πιο εξειδικευμένες εργασίες καθαρισμού βιολογικών εγκαταστάσεων, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή αποχετευτικών δικτύων κλπ.

Για την εκτέλεση των εργασιών αυτών η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εισάγει από το εξωτερικό. Με μια τηλεφωνική κλήση φέρνει τα μηχανήματα γρήγορα στο χώρο σας, στην περιοχή της Πεύκης και όλης της Βόρειας Αττικής για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

Τα αποφρακτικά μας μηχανήματα, εφοδιασμένα με κάμερες βιντεοσκόπησης και αντλίες αναρρόφησης εντοπίζουν και επιλύουν ακόμα και το πιο σύνθετο πρόβλημα φραξίματος των αποχετευτικών αγωγών, ενώ οι ισχυρές αντλίες μας διοχετεύουν νερό με υψηλή πίεση για τον πλήρη καθαρισμό βόθρων, αποχετεύσεων, μεγάλων επιφανειών, δεξαμενών και αντλιοστασίων.

Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο των αποφράξεων, η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Εάν κατοικείτε στην Πεύκη και χρειάζεστε άμεσα υπηρεσίες απόφραξης σε οικονομικές τιμές, τηλεφωνείστε μας και θα ανταποκριθούμε ταχύτατα.
pinterest