Αποφράξεις - Διόνυσος

Ο Διόνυσος είναι μία από τις περιοχές της Αττικής όπου αρκετά συχνά φράσσουν οι αποχετεύσεις κυρίως λόγω της ανάπτυξης ριζών δέντρων μέσα στους αποχετευτικούς αγωγούς. Για οποιοδήποτε λόγο και αν συμβαίνει η φραγή των αποχετεύσεων η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι έτοιμη να σας προσφέρει υπηρεσίες απόφραξης και εκκένωσης βόθρων οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου.

Για μία γρήγορη και αποτελεσματική απόφραξη είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα. Συχνά για παράδειγμα, η διάγνωση των αποχετευτικών αγωγών με κάμερα, εντοπίζει το σημείο της φραγής με ακρίβεια και έτσι είναι εύκολο να γίνει η απόφραξη χωρίς περιττές εργασίες και χωρίς τον κίνδυνο να προκληθεί βλάβη στους αποχετευτικούς αγωγούς.

Η ειδική στις αποφράξεις εταιρείας «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» διαθέτει τέτοιου είδους σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα που εισάγει από το εξωτερικό και τα ανανεώνει τακτικά. Τα συνεργεία που χειρίζονται τα μηχανήματα αυτά και εκτελούν κάθε είδους εργασίες απόφραξης είναι άριστα εκπαιδευμένα και διαθέτουν μεγάλη πείρα.

Για τις εκκενώσεις βόθρων η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα που διατρέχουν όλες τις περιοχές της Βόρειας Αττικής, όπως είναι ο Διόνυσος, η Δροσιά, η Κηφισιά, το Χαλάνδρι, ο Χολαργός κλπ.

Με σύγχρονες αντλίες υψηλής πίεσης νερού καθαρίζουμε επίσης βόθρους, αποχετεύσεις, δεξαμενές και αντλιοστάσια. Ο καθαρισμός των βόθρων και των αποχετεύσεων είναι απαραίτητο να γίνεται τακτικά ακολουθούμενος από απολύμανση και απεντόμωση του χώρου. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται ο κίνδυνος δημιουργίας εστίας μολύνσεων και διατηρείται η υγιεινή του.

Εάν κατοικείτε στο Διόνυσο ή σε κάποια άλλη περιοχή των Βορείων Προαστίων και χρειάζεστε υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή απόφραξης αποχετεύσεων επικοινωνήστε μαζί μας και θα έλθουμε αμέσως στο χώρο σας. Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» έχει καταταχθεί ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των αποφράξεων και οι πελάτες της μας συνιστούν ανεπιφύλακτα. Οι εργασίες εκκένωσης βόθρων, απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων που έχουμε εκτελέσει με αποτελεσματικότητα για ιδιώτες, επιχειρήσεις ή δημόσιες υπηρεσίες είναι αυτές που αποτελούν διαφήμιση για μας και που έχουν κάνει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στο Διόνυσο και σε όλη τη Βόρεια Αττική.
pinterest