Αποφράξεις - Αχαρνές (Μενίδι)

Το Μενίδι (πρώην Αχαρναί) είναι μία από τις μεγαλύτερες περιοχές της Βόρειας Αττικής, γι αυτό είναι και δυσκολότερη η εξυπηρέτηση όταν υπάρχει ανάγκη εργασιών απόφραξης αποχετεύσεων ή εκκένωσης βόθρων. Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει ταχύτατα σε οποιοδήποτε πρόβλημα αποφράξεων αποχέτευσης ή εκκένωσης βόθρου και αν αντιμετωπίζετε.

Το βούλωμα μιας αποχέτευσης αποτελεί ένα συνηθισμένο αλλά δυσάρεστο περιστατικό της καθημερινής μας ζωής. Οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως είναι η συσσώρευση οικοδομικών υλικών, λίπους και λάσπης ή ακόμα και η ανάπτυξη ριζών δέντρων μέσα στους αποχετευτικούς αγωγούς. Το βούλωμα των αποχετεύσεων όχι μόνο αναστατώνει την καθημερινότητά μας αλλά είναι και ανθυγιεινό. Σε μια φραγμένη αποχέτευση συγκεντρώνονται τρωκτικά και παράσιτα από τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγεί κανείς. Για τη σωστή απόφραξη της αποχέτευσης ή των αποχετευτικών αγωγών είναι απαραίτητο να επέμβει μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρεία που καλύπτει άμεσα τις Αχαρνές και διαθέτει και τα κατάλληλα μέσα και το έμπειρο προσωπικό.

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» διαθέτει τα μέσα και την τεχνογνωσία για την άριστη εκτέλεση εργασιών απόφραξης φρεατίων, αποχετεύσεων και αποχετευτικών αγωγών, για την εκκένωση και τον καθαρισμό βόθρων αλλά και για πολλές άλλες εργασίες. Δραστηριοποιούμαστε στο Μενίδι - Αχαρνές και σε όλη τη Βόρεια Αττική παρέχοντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εδώ και πολλά χρόνια.

Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε μία ευρεία γκάμα: Αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων και μεταφορά των λυμάτων σε χώρους όπου γίνεται βιολογικός καθαρισμός με βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών.

Εκτελούμε με επιτυχία αποφράξεις αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων στο Μενίδι ή Αχαρνές και σε όλη τη Βόρεια Αττική. Για τις αποφράξεις διαθέτουμε αποφρακτικά μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, όπως είναι οι αντλίες υψηλής πίεσης νερού και οι κάμερες βιντεοσκόπησης αποχετευτικών αγωγών. Χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνολογία εντοπίζουμε τα σημεία όπου έχουν φράξει οι αποχετευτικοί αγωγοί και επεμβαίνουμε χειρουργικά αποφεύγοντας την πρόκληση βλαβών στους αγωγούς αλλά και εργασίες που δεν είναι απαραίτητες.

Η εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» διαθέτει επίσης ισχυρές αντλίες αναρρόφησης. Με αυτές αναλαμβάνει την άντληση υδάτων και λάσπης από χώρους που έχουν πλημμυρίσει μετά από νεροποντή. Άλλες ισχυρές αντλίες διοχετεύουν νερό με μεγάλη πίεση για τον καθαρισμό βόθρων, αποχετεύσεων και μεγάλων επιφανειών με υδροβολή.

Στην περιοχή του Μενιδίου έχουμε συνεργαστεί με πάρα πολλούς ιδιώτες και επιχειρηματίες για την εκτέλεση εργασιών απόφραξης αποχετεύσεων, εκκένωσης βόθρων και καθαρισμού μεγάλων επιφανειών με υδροβολή, αλλά και πολλών άλλων εργασιών, όπως είναι οι απολυμάνσεις και απεντομώσεις, ο καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων, η κατασκευή και συντήρηση αποχετεύσεων, η εγκατάσταση αποχετευτικών αγωγών και δικτύων κλπ. Όλοι οι πελάτες μας στις Αχαρνές (Μενίδι) και σε όλη τη Βόρεια Αττική δηλώνουν ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας στον τομέα των αποφράξεων, τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Όσο για το κόστος των υπηρεσιών που παρέχουμε θεωρείται χαμηλό σε σύγκριση με την ποιότητά τους.

Εάν κατοικείτε στην περιοχή Αχαρνές και αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποχέτευση ή το βόθρο σας τηλεφωνείστε στην αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα, όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και οποιαδήποτε μέρα του χρόνου.
pinterest