Αποφράξεις - Νέα Ιωνία

Κατοικείτε στην Νέα Ιωνία και αντιμετωπίζετε πρόβλημα βουλώματος της αποχέτευσής σας; Χρειάζεστε άμεσα εκκένωση του βόθρου σας; Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι κοντά σας για να δώσει λύση στο πρόβλημά σας. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη αποχετεύσεων και αποχετευτικών αγωγών αλλά και του νιπτήρα, του νεροχύτη ή της λεκάνης σας.

Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των αποφράξεων φρεατίων, αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων καθώς και στις εκκενώσεις βόθρων γιατί διαθέτουμε πολυετή πείρα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες στη Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι και γενικότερα στα Βόρεια Προάστια. Εγγύηση για μας αποτελεί το έργο μας και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» σας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε άμεσα για την εκκένωση του βόθρου ή την απόφραξη της αποχέτευσής σας και μάλιστα σε τιμές πολύ λογικές.

Τα βυτιοφόρα οχήματά μας εξοπλισμένα με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης απομακρύνουν τα λύματα μετά την εκκένωση βόθρων στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και τα μεταφέρουν σε μέρη όπου γίνονται βιολογικοί καθαρισμοί. Τα συνεργεία μας εργάζονται με μεθοδικότητα, αφήνουν το χώρο καθαρό και τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής.

Με σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης αλλά και με αντλίες υψηλής πίεσης η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» εκτελεί αποφράξεις φρεατίων, αποχετεύσεων και αποχετευτικών δικτύων καθώς και καθαρισμό βόθρων και αποχετεύσεων, που σε συνδυασμό με την απολύμανση και την απεντόμωση είναι απολύτως απαραίτητα για την αποφυγή δημιουργίας εστιών μόλυνσης από τρωκτικά και παράσιτα. Η Νέα Ιωνία και όλη η Βόρεια Αττική είναι οι περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην εκτέλεση των εργασιών που προαναφέραμε. Στην επιτυχία μας συμβάλλει κατά πολύ ο σύγχρονος εξοπλισμός μας όπως είναι η κάμερα διάγνωσης αποχετευτικών αγωγών, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας κλπ.

Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» αναλαμβάνει επίσης άντληση υδάτων και λάσπης από πλημμυρισμένους χώρους μετά από βροχοπτώσεις. Χάρι στις ισχυρές αντλίες μας η άντληση γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να μένουν υπολείμματα νερού ή λάσπης.

Οι υπηρεσίες μας στην Νέα Ιωνία και γενικότερα στη Βόρεια Αττική επεκτείνονται στους καθαρισμούς μεγάλων επιφανειών, όπως είναι οι βιομηχανικοί χώροι, με υδροβολή, καθώς και στον καθαρισμό δεξαμενών και αντλιοστασίων. Αναλαμβάνουμε επίσης έργα εγκατάστασης φρεατίων και αποχετευτικών δικτύων, όπως και τη συντήρηση και, αν χρειαστεί την επισκευή τους.

Η άψογη εργασία που συντελείται από συνεργεία με μεγάλη κατάρτιση και πείρα, ο σύγχρονος εξοπλισμός αλλά και η άμεση επέμβαση οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου έχουν κατατάξει την ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΤΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» ανάμεσα στις πιο σοβαρές και αξιόπιστες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία. Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας την αξιοπιστία της εταιρείας μας καλώντας μας για οποιοδήποτε πρόβλημα εκκένωσης βόθρου ή απόφραξης αποχετεύσεων και αποφρακτικών αγωγών αντιμετωπίζετε, καλώντας μας την ώρα που μας χρειάζεστε. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με συνέπεια και επαγγελματισμό και σε πολύ οικονομικές τιμές.
pinterest