Αποφράξεις - Δροσιά

Το βούλωμα μιας αποχέτευσης όπως και η εκκένωση βόθρων είναι ένα δυσάρεστο πρόβλημα της καθημερινότητας που μπορεί, αν δεν επιλυθεί άμεσα και σωστά, να γίνει αιτία δημιουργίας εστιών μολύνσεων, πράγμα πολύ επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Γι αυτό είναι απαραίτητο να επέμβει μία αξιόπιστη εταιρεία εκκένωσης βόθρων και απόφραξης αποχετεύσεων που θα αναλάβει τις εργασίες αυτές με αποτελεσματικότητα.

Μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες απόφραξης αποχετεύσεων που δραστηριοποιούνται στη Δροσιά είναι η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ». Η πείρα μας, η τεχνογνωσία, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μας έχουν κατατάξει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των αποφράξεων.

Χρησιμοποιούμε βυτιοφόρα οχήματα μικρά και μεγάλα ώστε να έχουμε πρόσβαση ακόμη και σε δύσβατες περιοχές. Με αυτά εκτελούμε εκκενώσεις βόθρων με ταχύτητα, αφήνοντας καθαρό το χώρο και μεταφέρουμε τα λύματα σε μέρη όπου γίνεται βιολογικός καθαρισμός.

Οι πελάτες μας στη Δροσιά και γενικά στα Βόρεια Προάστια είναι απολύτως ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» εκτελεί πάσης φύσεως εργασίες εκκένωσης βόθρων και απόφραξης αποχετεύσεων και δίνουν συστάσεις για εμάς.

Ένας σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας μας στις αποφράξεις αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και σιφονιών είναι ότι ο σύγχρονος εξοπλισμός μας. Περιλαμβάνει αποφρακτικά μηχανήματα, αντλίες νερού υψηλής πίεσης, ισχυρές αντλίες αναρρόφησης, κάμερες βιντεοσκόπησης αγωγών. Καθένα από αυτά τα μηχανήματα υποβοηθάει και διευκολύνει το έργο μας με αποτέλεσμα να εκτελούμε τις εργασίες απόφραξης, άντλησης υδάτων, καθαρισμού δεξαμενών και αντλιοστασίων, εκκένωσης και καθαρισμού βόθρων με μεγάλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Επιδιώκουμε διαρκώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας γι αυτό ανανεώνουμε τακτικά τον εξοπλισμό μας και φροντίζουμε για τη διαρκή εκπαίδευση των συνεργείων μας. Μία από τις εργασίες που συνιστούμε να γίνεται τακτικά είναι ο καθαρισμός και η συντήρηση των αποχετεύσεων και των αποχετευτικών αγωγών. Στη Δροσιά η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» προφέρει οικονομικά πακέτα για τον τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσής σας βοηθώντας σας έτσι να προλαμβάνεται το βούλωμά της που ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρές βλάβες σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο.
pinterest