Αποφράξεις - Μελίσσια

Η εταιρεία μας είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων που δραστηριοποιούνται στα Μελίσσια και σε όλη τη Βόρεια Αττική. Αρκεί ένα τηλεφώνημά σας, oποιαδήποτε μέρα και ώρα του εικοσιτετραώρου, για να καταφθάσουν τα συνεργεία μας στο χώρο σας και να εκτελέσουν ακόμα και τις πιο περίπλοκες εργασίες απόφραξης, καθαρισμού αποχετεύσεων και αποχετευτικών δικτύων και αγωγών ή απολύμανσης και απεντόμωσης του χώρου σας στα Μελίσσια.

Άλλοι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία σε όλη τη Βόρεια Αττική και συγκεκριμένα στα Μελίσσια, είναι οι βιολογικοί καθαρισμοί αποχετεύσεων, οι αντλήσεις υδάτων και λάσπης από πλημμυρισμένα υπόγεια και γκαράζ καθώς και οι καθαρισμοί μεγάλων επιφανειών με υδροβολή.

Τα αποφρακτικά οχήματα που φθάνουν στο χώρο σας είναι υπερσύγχρονα και ευέλικτα, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε περιοχή των Μελισσίων και της υπόλοιπης Βόρειας Αττικής. Επίσης σύγχρονα είναι και τα μηχανήματα και οι συσκευές που είναι απαραίτητες για την διενέργεια καθαρισμού των αποχετεύσεων, βιντεοσκόπησης αποχετευτικών αγωγών, απολυμάνσεων και απεντομώσεων.

Οι εταιρείες και οι ιδιώτες που μας εμπιστεύονται για εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων στα Μελίσσια είναι πάρα πολλές, λόγω της αξιοπιστίας της εταιρείας μας. Εργαζόμαστε με ταχύτητα, με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, πράγμα που μας έχει κατατάξει ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων στα Μελίσσια της Βόρειας Αττικής.

Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών απόφραξης αποχετεύσεων που παρέχουμε, πράγμα που σημαίνει ότι επιδιώκουμε τον εκσυγχρονισμό των αποφρακτικών μηχανημάτων και την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας. Η οργάνωση της εταιρείας μας, η τεχνογνωσία μας και ο τρόπος με τον οποίο παρέχουν τις υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων τα συνεργεία μας στα Μελίσσια είναι απαράμιλλη. Όσο για το κόστος των υπηρεσιών μας είναι εντυπωσιακά χαμηλό σε σύγκριση με την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Εκτός από τις αποφράξεις αποχετεύσεων και τις άλλες εργασίες καθαρισμού αποχετεύσεων, υδροβολής, βιολογικών καθαρισμών, αναλαμβάνουμε επίσης:
- Εκκενώσεις βόθρων σε συνεργασία με σοβαρές εταιρείες της Βόρειας Αττικής
- Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων στα Μελίσσια
- Απολυμάνσεις – απεντομώσεις σε κατοικίες, αποθήκες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και γραφεία στην περιοχή των Μελισίων
- Καθαρισμό αντλιοστασίων και δεξαμενών στα Μελίσσια Βόρειας Αττικής
- Έλεγχο των αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
- Κατασκευή αποχετευτικών συστημάτων στα Μελίσσια καθώς και εγκατάσταση αγωγών και φρεατίων
- Επισκευή και συντήρηση αποχετεύσεων και αποχετευτικών δικτύων στα Μελίσσια και σε όλη τη Βόρεια Αττική

Εμπιστευθείτε μας για οποιαδήποτε εργασία απόφραξης αποχετεύσεων χρειάζεστε. Θα μείνετε σίγουρα ευχαριστημένοι.
pinterest