Αποφράξεις - Γέρακας

Στον Γέρακα και στην Ανατολική Αττική, η «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» πραγματοποιεί αποφράξεις αποχετεύσεων αναλαμβάνοντας παράλληλα την συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης με καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην τακτική συντήρηση των φρεατίων και των βόθρων αφού στις περισσότερες περιπτώσεις τα βουλώματα δημιουργούνται από φερτές ύλες και σκουπίδια. Με τον τακτικό καθαρισμό και την απολύμανση των σωληνώσεων μπορούν να αποφευχθούν μεγάλης κλίμακας αποφράξεις που απαιτούν την χρήση βαρέων αποφρακτικών μηχανημάτων όπως πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής.

Σε πολλές περιπτώσεις στον Γέρακα, το συνεργείο μας έχει επισκευάσει και αντικαταστήσει σωλήνες αποχέτευσης οι οποίοι είχαν διαβρωθεί από την υπερβολική χρήση αποφρακτικών υγρών τα οποία είναι και εξαιρετικά ρυπογόνα. Όταν το βούλωμα επιμένει πρέπει να απευθυνόμαστε αμέσως σε έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία που διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για το ξεβούλωμα.

Η εταιρία μας διαθέτει ένα μεγάλο στόχο οχημάτων που καταφθάνει άμεσα σε οποιαδήποτε γειτονιά του Γέρακα. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά και υδροβολές. Αναλαμβάνουν οποιαδήποτε αποφρακτική εργασία και απομακρύνουν βουλώματα ετών. Τα αποφρακτικά οχήματα διαθέτουν μεγάλες δεξαμενές και αντλίες που εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ και λεβητοστάσια. Επίσης είναι κατάλληλα για καθαρισμούς φρεατίων και εκκενώσεις βόθρων.

Πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα, σε δύσκολες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης η οποία εισέρχεται στις προβληματικές σωληνώσεις και σε δύσκολα σημεία όπως σιφώνια. Έτσι έχουμε εικόνα του βουλώματος αλλά και της κατάστασης της αποχέτευσης. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγουμε γρήγορα και με ασφάλεια τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία όπως πιεστικά μηχανήματα και υδροβολές.

Λόγω της παλαιότητας κάποιων σωλήνων της αποχέτευσης στον Γέρακα δημιουργούνται βουλώματα από τα λύματα που έχουν πετρώσει στα τοιχώματα των σωλήνων. Τα πετρωμένα λύματα φράσουν την δίοδο για την ομαλή ροή των ακαθάρτων υδάτων. Για τις αποφράξεις αποχετεύσεων με πετρωμένα λύματα απαιτείται η χρήση πανίσχυρων πιεστικών μηχανημάτων και μηχανημάτων υδροβολής και καθαρισμού. Η «ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» εγγυάται απόλυτη επιτυχία σε οποιαδήποτε εργασία απόφραξης.

Καλύπτουμε τις ανάγκες ιδιωτικών χώρων και επιχειρήσεων όπως καταστημάτων, γραφείων κ.α. Επίσης συνεργαζόμαστε στον Γέρακα με υπηρεσίες του Δήμου και δημόσιες υπηρεσίες, καφετέριες και χώρους εστίασης όπως εστιατόρια. Ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά μας εμπιστεύονται για το ξεβούλωμα των ειδών υγιεινής του μπάνιου (λεκάνη, σιφόνι, νιπτήρας). Σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, νεροχύτη, υδρορροής, κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Μετά την ολοκλήρωση του ξεβουλώματος η «ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» βρίσκεται κοντά σας πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης (καθαρισμός, απολύμανση) εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου. Η διατήρηση της δημόσιας υγιεινής άλλωστε είναι άρρηκτα δεμένη με την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσης. Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στον Γέρακα προσφέροντας χαμηλές τιμές και κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες.
pinterest