Αποφράξεις - Παπάγου

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» δραστηριοποιείται στην περιοχή του Παπάγου και σε όλη τη Βόρεια Αττική. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων σε μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα, εργοστάσια.

Το βούλωμα των αποχετεύσεων δεν αποτελεί μόνο ένα δυσάρεστο πρόβλημα αλλά και κίνδυνο για την υγεία, καθώς μία αποχέτευση που δεν λειτουργεί μπορεί να γίνει εστία μολύνσεων. Χρειάζεται άμεση επέμβαση από μία σοβαρή εταιρεία αποφράξεων που να διαθέτει πείρα, τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» έχει σύγχρονα μηχανήματα που ανανεώνονται τακτικά και συνεργεία με μεγάλη πείρα στις αποφράξεις παντός τύπου. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Βόρειας Αττικής, όπως Παπάγου, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή κλπ.

Τα οχήματά της εταιρείας για αποφράξεις «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ», που κινούνται στην περιοχή του Παπάγου και σε όλα τα Βόρεια προάστια, περιλαμβάνουν βυτιοφόρα διαφόρων μεγεθών για την εκκένωση βόθρων και τη μεταφορά των λυμάτων σε χώρους όπου γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός. Διαθέτει επίσης σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης με αντλίες αναρρόφησης, για την απόφραξη αποχετεύσεων, φρεατίων και αποχετευτικών δικτύων και για την άντληση νερού και λάσπης από γκαράζ και υπόγεια που έχουν πλημμυρίσει μετά από ισχυρή βροχόπτωση.

Με αντλίες υψηλής πίεσης καθαρίζουμε βόθρους και αποχετεύσεις, ενώ με κάμερες διάγνωσης αποχετευτικών αγωγών εντοπίζουμε ακριβώς το σημείο όπου έχει φράξει η αποχέτευση και εκτελούμε την απόφραξη ακριβώς εκεί, χωρίς να κάνουμε περιττές εργασίες. Χρησιμοποιούμε επίσης πιεστικά μηχανήματα υδροβολής οριζόντιων και κάθετων σωληνώσεων για τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών σε αποθήκες, εργοστάσια κλπ.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες απολυμάνσεων και απεντομώσεων, με μηχανικά, χημικά ή βιολογικά μέσα. Διαθέτουμε επιστημονικό προσωπικό που χειρίζεται συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας και χρησιμοποιούμε σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» προσφέρει οικονομικές τιμές χωρίς όμως να μειώνει την ποιότητα των υπηρεσιών της. Γι αυτό και οι πελάτες μας στου Παπάγου και στη Βόρεια Αττική γενικότερα δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μαζί μας και μας συνιστούν σαν μία από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες στα Βόρεια προάστια.

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας στον τομέα των αποφράξεων επιδιώκουμε διαρκώς την βελτίωση των υπηρεσιών μας ανανεώνοντας τον εξοπλισμό μας και φροντίζοντας να έχουμε προσωπικό με πείρα, που εργάζεται αποτελεσματικά, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και αφήνοντας καθαρό τον χώρο όπου γίνεται η απόφραξη.

Εάν κατοικείτε στου Παπάγου ή σε κάποια άλλη περιοχή της Βόρειας Αττικής και χρειάζεστε επειγόντως απόφραξη της αποχέτευσής σας καλέστε την αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα.
pinterest