Αποφράξεις - Ψυχικό

Σε περιοχές όπως το Ψυχικό όπου υπάρχουν αρκετά δέντρα συναντάται συχνά το πρόβλημα του βουλώματος των αποχετεύσεων. Άλλοι λόγοι εξαιτίας των οποίων φράζουν οι αποχετεύσεις και οι αποχετευτικοί αγωγοί είναι η συσσώρευση λίπους και οικοδομικών υλικών. Χρειάζεται λοιπόν άμεσα η επέμβαση μιας αξιόπιστης εταιρείας αποφράξεων, όπως είναι η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ», που διαθέτει τα κατάλληλα μηχανικά μέσα και συνεργεία με πείρα και τεχνογνωσία.

Εάν κατοικείτε στο Παλαιό ή στο Νέο Ψυχικό και χρειάζεστε υπηρεσίες εκκένωσης βόθρου ή απόφραξης νιπτήρα, νεροχύτη, λεκάνης, σιφονιού ή αποχέτευσης η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει ταχύτατα, με μεθοδικότητα και πολύ αποτελεσματικά.

Διαθέτουμε βυτιοφόρα οχήματα εκκένωσης βόθρων και μεταφοράς λυμάτων τελευταίας τεχνολογίας τα οποία εισάγουμε από το εξωτερικό. Τα αποφρακτικά μηχανήματά μας είναι επίσης σύγχρονα και φροντίζουμε να τα ανανεώνουμε τακτικά, γιατί επιδιώκουμε πάντοτε να παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» εξυπηρετεί το Παλαιό και Νέο Ψυχικό μέχρι τα νότια όρια προς την Ελληνορώσων. Είμαστε γνωστή αποφρακτική εταιρεία σε όλη τη Βόρεια Αττική και έχουμε συνεργαστεί με ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες με μεγάλη επιτυχία, γι αυτό και οι πελάτες μας μας θεωρούν μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες απόφραξης αποχετεύσεων στα Βόρεια Προάστια.

Για τις εκκενώσεις βόθρων χρησιμοποιούμε βυτιοφόρα οχήματα διαφόρου κυβισμού που πηγαίνουν ακόμη και σε δυσπρόσιτες περιοχές, εφοδιασμένα με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης με τις οποίες εκτελούμε τις εργασίες εκκένωσης βόθρων γρήγορα και αποτελεσματικά. Καθαρίζουμε τον χώρο πριν φύγουμε και μεταφέρουμε τα λύματα για βιολογικό καθαρισμό.

Με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» εκτελεί αντλήσεις υδάτων και λάσπης από πλημμυρισμένους χώρους μετά από βροχοπτώσεις στο Παλαιό και Νέο Ψυχικό και σε όλα τα Βόρεια Προάστια. Στα αποφρακτικά μηχανήματά μας συμπεριλαμβάνονται αντλίες νερού υψηλής πίεσης με τις οποίες κάνουμε απόφραξη και καθαρισμό βόθρων, αποχετεύσεων και μεγάλων επιφανειών με υδροβολή.

Μετά από τον καθαρισμό των βόθρων και των αποχετεύσεων συνιστούμε πάντοτε απολύμανση και απεντόμωση για να αποφευχθεί ο κίνδυνος δημιουργίας εστιών μολύνσεων από παράσιτα και τρωκτικά.

Για τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ», που δραστηριοποιείται στο Ψυχικό και σε όλη τη Βόρεια Αττική, χρησιμοποιεί συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας, επιτυγχάνοντας έτσι τέλεια απολύμανση και απεντόμωση, χωρίς τον κίνδυνο μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Εάν είστε κάτοικος Παλαιού ή Νέου Ψυχικού μέχρι την Ελληνορώσων και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το βόθρο ή την αποχέτευσή σας καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα μας χρειαστείτε. Θα έρθουμε χωρίς καθυστέρηση στο χώρο σας για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλής ποιότητας και μάλιστα σε πολύ οικονομικές τιμές.
pinterest