Αποφράξεις - Φιλοθέη

Σε μία περιοχή με αρκετά δέντρα όπως η Φιλοθέη είναι συχνό το πρόβλημα του φραξίματος των αποχετεύσεων από ρίζες δέντρων που αναπτύσσονται μέσα στους αποχετευτικούς αγωγούς. Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» διαθέτει σύγχρονα μέσα και εκπαιδευμένα συνεργεία για την εκτέλεση εργασιών απόφραξης των αγωγών από τις ρίζες των δέντρων ή από άλλες αιτίες. Αναλαμβάνουμε επίσης εκκενώσεις και καθαρισμό βόθρων, καθώς και απολυμάνσεις και απεντομώσεις.

Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» δραστηριοποιείται στη Φιλοθέη και σε όλη τη Βόρεια Αττική. Χρησιμοποιούμε αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως είναι ισχυρές αντλίες με τις οποίες διοχετεύουμε νερό με υψηλή πίεση για την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών. Με ειδικές κάμερες διάγνωσης βρίσκουμε με ακρίβεια το σημείο όπου είναι φραγμένος ο αποχετευτικός αγωγός και επεμβαίνουμε χωρίς να κάνουμε περιττές εργασίες. Διαθέτουμε επίσης αντλίες αναρρόφησης για την άντληση υδάτων και λάσπης από χώρους που έχουν πλημμυρίσει μετά από βροχοπτώσεις.

Τα βυτιοφόρα οχήματα που χρησιμοποιούμε για τις εκκενώσεις βόθρων είναι εξίσου σύγχρονα και σε διάφορα μεγέθη ώστε να μπορούν να πηγαίνουν ακόμα και σε δυσπρόσιτα μέρα, στη Φιλοθέη και σε όλα τα Βόρεια Προάστια.

Ο τακτικός καθαρισμός των βόθρων και των αποχετεύσεων καθώς και η απολύμανση και η απεντόμωση είναι απαραίτητα για την αποφυγή δημιουργίας εστιών μόλυνσης και την διατήρηση της υγιεινής των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων. Εκτός από τα μηχανικά μέσα που διαθέτει, η ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» χρησιμοποιεί και σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας που η χρήση τους γίνεται από επιστημονικό προσωπικό.

Η αποφρακτική εταιρεία μας διαθέτει πολυετή πείρα και έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες ιδιώτες, επιχειρηματίες και δημόσιες υπηρεσίες σε όλη τη Βόρεια Αττική. Η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητά μας σε οποιαδήποτε εργασία εκκένωσης βόθρων και απόφραξης αποχετεύσεων, φρεατίων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων, είναι αδιαμφισβήτητη και οι τιμές μας πολύ οικονομικές.

Εάν κατοικείτε στην Φιλοθέη ή σε οποιαδήποτε περιοχή των Βορείων προαστίων και χρειάζεστε υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή απόφραξης αποχετεύσεων υψηλής ποιότητας τηλεφωνείστε μας και θα έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καθυστέρηση. Η εταιρεία αποφράξεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο και όλες τις μέρες του χρόνου.
pinterest