Αποφράξεις - Κηφισιά

Εάν κατοικείτε στην Κηφισιά και αντιμετωπίζετε πρόβλημα απόφραξης της αποχέτευσής σας καλέστε την εταιρεία μας, που είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών δικτύων και αγωγών στην Κηφισιά, όπως και σε όλα τα Βόρεια Προάστια. Εμείς θα σπεύσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό που αποτελείται από βυτιοφόρα οχήματα, όχημα διάγνωσης αποχετευτικών αγωγών με κάμερα, αποφρακτικά μηχανήματα, αντλίες νερού υψηλής πίεσης κλπ. Τα συνεργεία μας είναι έμπειρα και εκπαιδευμένα και εκτελούν τις εξής εργασίες:
- Απόφραξη αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων στην Κηφισιά
- Καθαρισμό και απολύμανση αποχετεύσεων και αγωγών
- Απολυμάνσεις με φαρμακευτικά σκευάσματα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.
- Βιολογικούς καθαρισμούς αποχετεύσεων στην Κηφισιά και σε όλα τα Βόρεια προάστια
- Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια της Κηφισιάς
- Υδροβολές και καθαρισμούς μεγάλων επιφανειών
- Απεντομώσεις
- Αναλαμβάνουμε επίσης εκκενώσεις βόθρων σε συνεργασία με σοβαρές εταιρείες της Βόρειας Αττικής

Με ένα τηλεφώνημά σας καταφθάνουμε άμεσα στο χώρο σας στην Κηφισιά, Πολιτεία και Νέα Κηφισιά για να εκτελέσουμε τις εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για όλες τις προαναφερθείσες εργασίες.

Είμαστε διαθέσιμοι για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων στην Κηφισιά οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και γι αυτό το λόγο επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας και την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας.

Οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αποχετεύσεων και αν αντιμετωπίζετε καλέστε την εταιρεία μας, μία από τις σοβαρότερες αποφρακτικές εταιρείες στην Κηφισιά και σε όλη τη Βόρεια Αττική. Να είστε βέβαιοι ότι θα μείνετε εξαιρετικά ευχαριστημένοι και από την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και από τις χαμηλές μας τιμές.
pinterest