Αποφράξεις - Μεταμόρφωση

Το βούλωμα του νεροχύτη ή του νιπτήρα, της λεκάνης ή της αποχέτευσης αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα της καθημερινότητας σε μια κατοικία ή σε ένα εργασιακό χώρο. Για την απόφραξή τους συνιστάται η επέμβαση μιας αξιόπιστης και σοβαρής αποφρακτικής εταιρείας που χρησιμοποιεί σύγχρονα μέσα και έχει πείρα και τεχνογνωσία. Στη Μεταμόρφωση η εταιρεία απόφραξης αποχετεύσεων «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ», μία από τις κορυφαίες στον τομέα των αποφράξεων, με πολυετή πείρα, εκπαιδευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων.

Αναλαμβάνουμε επίσης εκκενώσεις βόθρων με μικρά και μεγάλα βυτιοφόρα οχήματα που φθάνουν ακόμη και σε δυσπρόσιτες περιοχές. Αφήνουμε το χώρο πεντακάθαρο και μεταφέρουμε τα λύματα για βιολογικό καθαρισμό.

Η Μεταμόρφωση είναι μία από τις περιοχές της Βόρειας Αττικής στην οποία η αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» έχει συνεργαστεί με πολλούς ιδιώτες και επιχειρηματίες για εργασίες εκκένωσης και καθαρισμού βόθρων και απόφραξης αποχετεύσεων καθώς και για άλλες συναφείς εργασίες.

Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και αποτελείται από αποφρακτικά μηχανήματα όπως είναι οι αντλίες νερού υψηλής πίεσης για την απόφραξη και τον καθαρισμό βόθρων, αποχετεύσεων, δεξαμενών και αντλιοστασίων. Διαθέτουμε επίσης αντλίες αναρρόφησης μεγάλης ισχύος για την άντληση υδάτων και λάσπης από πλημμυρισμένους χώρους μετά από νεροποντή καθώς και οχήματα που μεταφέρουν κάμερες βιντεοσκόπησης αγωγών. Η διάγνωση των αποχετευτικών αγωγών με κάμερα αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο μέσο στις εργασίες απόφραξης γιατί καταγράφει το σημείο όπου έχει φράξει ο αποχετευτικός αγωγός και μας δίνει τη δυνατότητα να επέμβουμε με ακρίβεια.

H ειδική στις αποφράξεις εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» είναι μία από τις πιο αξιόπιστες αποφρακτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Μεταμόρφωση και σε όλη τη Βόρεια Αττική λόγω του σύγχρονου εξοπλισμού της, αλλά και λόγω της πείρας των συνεργείων της, που εργάζονται με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε δεν περιορίζονται στις αποφράξεις και στις εκκενώσεις βόθρων. Το επιστημονικό προσωπικό μας εξοπλισμένο με σύγχρονες συσκευές εκτελεί απολυμάνσεις και απεντομώσεις χρησιμοποιώντας σκευάσματα φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Με τα σύγχρονα μηχανήματά μας αναλαμβάνουμε επίσης καθαρισμούς μεγάλων επιφανειών με υδροβολή, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή αποχετευτικών αγωγών και δικτύων και κατασκευή αποχετεύσεων.

Εάν κατοικείτε στη Μεταμόρφωση και χρειάζεστε απόφραξη νιπτήρα, νεροχύτη, σιφονιού ή αποχέτευσης ή εκκένωση βόθρου, καλέστε την αποφρακτική εταιρεία «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, καθημερινές ή αργίες. Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καθυστέρηση για να σας παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης και εκκένωσης βόθρων υψηλής ποιότητας και σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
pinterest