Αποφράξεις - Πεντέλη

Οι κυριότεροι λόγοι φραξίματος των αποχετευτικών αγωγών ή των φρεατίων είναι η συσσώρευση οικοδομικών υλικών, λίπους, λάσπης ή ακόμα και η παρουσία ριζών δέντρων που αναπτύσσονται κοντά στην αποχέτευση. Στην Πεντέλη (Νέα Πεντέλη και Παλαιά Πεντέλη), μία περιοχή όπου υπάρχουν πολλά δέντρα, το πρόβλημα του φραξίματος των αποχετεύσεων από τις ρίζες των δέντρων είναι συχνό.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητη η παρουσία μιας εξειδικευμένης αποφρακτικής εταιρείας, εξοπλισμένης με ειδικά μηχανήματα απόφραξης αποχετεύσεων, που να μπορεί να αναλάβει τέτοιου είδους αποφράξεις χωρίς να πειράξει την ίδια την αποχέτευση. Η εταιρεία μας στην Πεντέλη είναι εξοπλισμένη με τα απαραίτητα αποφρακτικά μηχανήματα και διαθέτει την τεχνογνωσία που είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση και των πιο περίπλοκων προβλημάτων απόφραξης αποχετεύσεων.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις κάθε τύπου με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Έχουμε τη δυνατότητα διενέργειας απλών αλλά και σύνθετων αποφράξεων φρεατίων και σιφονιών, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων στη Νέα και Παλαιά Πεντέλη και σε όλη τη Βόρεια Αττική.

Για το έργο της αποφρακτικής εταιρείας μας εγγυώνται για μας οι εκατοντάδες πελάτες μας στην Πεντέλη αλλά και σε όλα τα Βόρεια Προάστια. Λόγω της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας η εταιρεία μας έχει καταταχθεί ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της απόφραξης αποχετεύσεων και εκκένωσης βόθρων.

Οι λόγοι για τους οποίους οι πελάτες μας στην Πεντέλη μας προτιμούν είναι καταρχήν ο επαγγελματισμός και η ταχύτητα με την οποία εκτελούμε οποιαδήποτε εργασία απόφραξης αποχετεύσεων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που παρέχει η εταιρεία μας, όπως είναι ο καθαρισμός και η συντήρηση των αποχετευτικών αγωγών και δικτύων, οι εκκενώσεις και οι καθαρισμοί βόθρων σε συνεργασία με σοβαρή εταιρεία της περιοχής, οι καθαρισμοί βιολογικών εγκαταστάσεων στην Πεντέλη, καθώς και πολλές άλλες συναφείς υπηρεσίες που θα αναφερθούν σε αυτή την ιστοσελίδα.

Εκτός από τον επαγγελματισμό με τον οποίο εργάζεται το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας για κάθε εργασία απόφραξης αποχετεύσεων που αναλαμβάνουμε στην Πεντέλη και κάθε οικισμό του Δήμου Πεντέλης, οι πελάτες μας προτιμούν την αποφρακτική εταιρεία μας λόγω του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε. Τα αποφρακτικά μας οχήματα είναι ευέλικτα και μετακινούνται σε οποιαδήποτε περιοχή όσο δυσπρόσιτη και αν είναι. Η κάμερα βιντεοσκόπησης αγωγών που είναι τοποθετημένη σε ειδικό όχημα έχει τη δυνατότητα διάγνωσης των αποχετευτικών αγωγών και εντοπισμού του σημείου όπου έχει φράξει η αποχέτευση. Έτσι η απόφραξη σε οποιοδήποτε σημείο της Νέας Πεντέλης ή της Παλαιάς Πεντέλης γίνεται χωρίς να προκαλούνται ζημιές στους αποχετευτικούς αγωγούς και ταυτόχρονα γίνεται διάγνωση ενδεχόμενης βλάβης στο αποχετευτικό δίκτυο.

Διαθέτουμε επίσης αντλίες υψηλής πίεσης νερού με τις οποίες γίνεται ο καθαρισμός μεγάλων επιφανειών με υδροβολή. Ισχυρές αντλίες αναρρόφησης επίσης αντλούν νερά ή λάσπες από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ ή αποθήκες στην περιοχή της Πεντέλης και σε όλη τη Βόρεια Αττική.
pinterest